1ο ΕΠΑΛ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ



COMENIUS 2013-2015
"YOUNG ARTISTS IN EMERGENCY"

1o ΕΠΑΛ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
1o EPAL AGHION ANARGHIRON

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Vienna meeting

Η πρώτη μας συνάντηση στα πλαίσια του προγράμματος έγινε, όπως προβλεπόταν, στη Βιέννη, την έδρα του συντονιστικού σχολείου, από τις 11 μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2013. Η συνάντηση ήταν μόνο για τους συντονιστές καθηγητές, και είχε σκοπό την οργάνωση του προγράμματος για τα επόμενα δύο χρόνια, την κατανομή αρμοδιοτήτων ανάμεσα στα σχολεία που συμμετέχουν, τον ορισμό των συναντήσεων και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για το τι μπορούμε να κάνουμε.
Στη συνάντηση ήταν, εκτός από τον Willi (ο κύριος με τα μούσια, συντονιστής του προγράμματος), η Carmen, Ana και Carmina από τη Βαλένθια, η Selcan και η Inci από το Λουλέμπουργκάζ, η Sabrina και η Jennifer από το Ράινμπεργκ, η Raffaella, η Maria Cristina και ο Moravio από τη Μπολόνια, η Oana, η Magdalena και η Maria από το Μπουχούσι, και από το σχολείο μας η Ράλλια, η Έφη και ο Θόδωρος.
Οι φωτογραφίες είναι από τις συναντήσεις στο βιεννέζικο σχολείο. Αξίζει να πούμε μερικά πράγματα γι αυτό. Το Ηolzhausrgasse είναι ένα Ειδικό Σχολείο που προσπαθεί μέσω της τέχνης να εντάξει μαθητές με μαθησιακά και άλλα προβλήματα στη σχολική ζωή. Επίσης μας έκανε εντύπωση το ότι στο εστιατόριο του σχολείου απασχολούνται μαθητές, τόσο στην κουζίνα όσο και στο σερβίρισμα. Οι συνάδελφοι πραγματικά κάνουν πολύ αξιόλογη δουλειά!














Και μερικές φωτογραφίες από την Βιέννη (ό,τι προλάβαμε να δούμε)...








Από την επίσκεψη στο Kunsthistorische Museum, στη συνοικία των Μουσείων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια πρέπει να είναι γραμμένα σε ελληνικά ή αγγλικά και όχι greeklish, να έχουν σχέση με την ανάρτηση και να μην περιέχουν υβριστικά ή ρατσιστικά σχόλια.